Moj 1.zakladek

Moj prvopostavljeni zakladek:   

Rimski vodni stolp, Vrtovin

Kljub načrtovanju in pripravah na več serij Geo keškov po Brdih, se je le-ta kar prikradel vmes in zasedel častno prvo mesto med “mojimi zakladki”.

Po dogovoru sva se 9. marca 2014 s Tonijem pridružila sodelavki Klavdiji in družno smo “napadli” Kucelj. Tradicionalni pohod je potekal v prekrasnem vremenu in prijetnem vzdušju. Pod vrhom smo zaslužili okrepčilo (čaj+), na vrhu pa poiskali še nepobrani GC Kucelj, ki se je zaradi plesa kompasa kar nekoliko predolgo skrival.

Na poti nazaj je sledil še obvezen postanek pri prenovljeni cerkvici sv. Pavla, kjer je sledilo krajše bogoslužje, slovenska pesem domačega moškega zbora in – JOTA s klobaso. Mmmmljask. Pa še domača kapljica, za poplaknitev.

Sledil pa je najpomembneši korak – izbira poti nazaj, proti Vrtovinu. Izbrala sva “tadrugo” in ta naju je pripeljala do ostankov Rimskega vodnega stolpa.

Natančnejše raziskovanje posameznih kotičkov ter fotkanje mi je porodilo misel na postavitev zakladka prav tu, na tem mestu. In ko sem to omenil Toniju – presenečenje; v nahrbtniku je imel pripravljeno “prazno” GC škatlo – container, s še neuporabljenim dnevnikom (Logbookom) in “osnovno” vsebino.

In odločitev je padla – postavil bom svoj PRVI KEŠEK.

Sledila je “izposoja” omenjene škatle, izpolnitev (naslovnice) Logbooka/Dnevnika, iskanje primernega skrivnega mesta, določanje koordinat ter fotkanje “skrivališča”.

In doma še vpis na spletnem mestu – priprava in oblikovanje podatkov ter slik (HTML) in končno  prijava nadzorniku za objavo.

Naslednji dan: 10-03-2014,   Yessss, uspelo mi je !!!  In led je bil prebit!

gc-log

panorama-svpavel

koktail

 

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja